Opel Bombayı patlatmaya hazırlanıyor Corsa Flex Ride

UMUT

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
26 Mar 2008
Mesajlar
4,864
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
thnxx yuksel.. dun msn de de yazmıstım opel iyi yolda ilerliyor diye sana...
quattro tarzı akıllı 4x4 teknolojisini bu sınıfa koyması güzel.. hybrid motorlarda sanıyorum USA pazarı için oncelikli olur ve de avrupa, ülkemizde neredeyse hiç yok ama zamanla hybrid in de avantajını anlayacağız bence..

fotodaki corsalar hakkında sis farı logo vs neden yok denmiş..
arkadaşlar test için olan araçlara ekstra ozellikler konulmaz, hatta araç gizli testte ise komple kamufle bile yapılır, TR de özellikle Bursa da test araçlarını yollarda görebilirsiniz,
bazen de yanıltmak amacıyla sis farıydı logoydu vs test aracında göremeyiz, belki de seri üretimde güncel versiyona göre daha farklı şekilde bu aksesuarları göreceğiz.. plakalar da 'GG'... yani avrupa test ve geçici plakaları olması lazım bildiğim kadarıyla..

modellerdeki xenon ve yol bilgisayarı donanımı olmaması bence de bir eksiklik.. opc hariç yol bilgisayarı corsa hiçbir versiyonda yok.. en azından cosmo da olmalı.. clio da mevcut yol bilgisayarı..

xenon pek sorun değil .. 300-500 e yaptırılabilir..
 

tunerrus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Ağu 2007
Mesajlar
3,296
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar iki tane espriyi ne kadar da ciddiye aldınız anlamıyorum. merak etmeyin test arabasının ne olduğunu nasıl bi mantıkla yapıldığını neden bazı donanımların konulmadığını logolarının neden olmadığını neden arabaları maskelediklerini bi arabanın tasarım aşamasından üretimine kadar ne tür testlerden geçtiğini bi araba ortaya çıkarmak için kaç sene uğraşıldığını yeni bir teknolojinin üretimi için nasıl çalışmalar nasıl harcamalar yapıldığını hepsini çok iyi biliyorum corsanın ne kadar iyi bir araba olduğunuda biliyorum yaşım daha 18 olabilir ama emin olun iki katım yaşa sahip pek çok insandan daha fazla bilgim vardır. Bu konuda siz her yazılanı ciddiye alıp insanları birşey bilmiyormuş gibi düşünmeyin tamam bende de suç var saçma biyerde saçma bi espri yapmımış bi kaç arkadaşta bana katılmış sizde savunuyorsunuz doğal olarak. ama emin olun o dediklerinizin hepsini ben çok iyi biliyorum bu kadar rahatsızlık vericeğini bilsem yapmazdım ayrıca opeli küçümsediğimi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz eğer opeli küçümseyecek olsam 7 senedir aynı arabayı kullanmazdık biz bu arabayı Allaha şükür gücümüz anca buna yettiği için değil sadece opelin kalitesi sağlamlığı yıllara rağmen dayanıklılığı için kullanıyoruz bizde biliriz daha pahalı markalara binmeyi ayrıca bi kaç forum linki de verebilirim ne opel düşmanlarının arasında ban yemek pahasına nasıl savunduğumu görebilirsiniz. ben tekrar herkes den özür diliyorum yersiz bi davranış sergileyip bu konular hakkında hiç birşey bilmediğimi düşünmenize sebep olmuşum sanırım.
 
Son düzenleme:

UMUT

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
26 Mar 2008
Mesajlar
4,864
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
tunerrus, abicim konulara hakimsin anlıyorum, yazılanların çoğu da espri nitelikli şeyler olabilir ok ama sonuçta ben ve bir kaç arkadaş da açıklamalar yaparak neyin nasıl olduğunu anlatmaya çalıştık, sen de bunları biliyor olabilirsin veya diğer kişilerde ama bilmeyenler için de açıklama yapmak gerekir diye düşünüyorum ben. bu şekilde öğretmiş oluyoruz öğrenmek isteyen arkadaşlara..
 

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
3,110
Tepki puanı
1
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
alican bak kardeşim benim kimse seni burda rencide etmiyor lütfen yalnış anlama ayrıca senin yaşının 18 olduğunu da şimdi öğrendim ki yaş meselesi göreceli bi kavramdır ben kimseyi yaşına göre değerlendirmem en nefret ettiğim şeydir özellikle denir ya yaşına ve cahilliğine veriyorum die işte o lafı söyleyenin aklından şüpe ederim kıskançlık ve çekememezlikten söyler bunları neyse konumuza geri dönelim şakayla karışık bazı eksikleri söylemekte bişi yok ama bazen bu durum abartılabiliyor yani bizde doğal olarak tepki veriyoruz opel benim için yaşam tarzı bunu hep söylemişimdir onunla yatar kalkarım geçmişine hayranım böle bi geçmişe her marka sahip olamaz opelin eksikleri çokta olsa sonuçta biz bi 3.cü dünya ülkesiyiz bazı donanımların eksik ve olmamasını hoş karşılamalıyız ama bi yere kadar özür dilencek bi davranışta bulunmadın özür dilemen gerekmiyor yorum yapma zorunluluğu ve ayrıca tşk etme zorunluluğu hiçkimsenin yok o sinirle bende öle yazdım tşk benim için çok önemli değildir bir iki güzel söz söylenmesi yeterlidir sonuçta opel bu sitede seven herkes ne mal olduğunu bilir anlatmama gerek bile yok ama inanırmısın son zamanlarda herşey alay konusu olmaya başladı sitede ve ben bundan çok rahatsızım opeli savunuyorsak sonuna kadar hepberaber özellikle tekrar belirtiorum yaş meselesini sakın sakın takmıosun kimse kimsenin yaşıyla veya yazılarıyla alay edemez yanımızdaysan biriki güzel cümle yeterlidir kimseden tşkde beklemiorum arkadaşlar bence bu tarz gelişmelere sevinmeliyiz sonuçta opel severiz
 

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
3,110
Tepki puanı
1
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
bu arada insana itibar etmiyorsak emeğe saygı sitedeki herkesin boynunun borcu bunu benim yazmamla yapıcaksan hiç yapmayalım daha iyi
 

tunerrus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Ağu 2007
Mesajlar
3,296
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Siteyi ziyaret et
Yaşı problem etmiyorum zaten gerekli saygıyı gösterdiğim sürece sizlerinde problem etmiyceğinden eminim. Opelim.net de yeni sayılırım üyeliğim 1 senelik ama kışın pek aktif olamıyorum bu forumunda düzeyli tartışmalarını seviyorum zaten ufak bi anlaşmazlık oldu ama sanırım düzelttik. Birde ben yaşımdan büyük pek çok kişiden daha fazla şey biliyorum derken bir örnek ti o yoksa sizlerden öğrenicek çok şeyim var ve otomobil mühendisi olabilmek için çalışıyorum umarım önümüzdeki sene öss de gerekli puanı alıp otomobil mühendisliğine hak kazanırım işte asıl ozman sizlerden çok şeyler öğrenicem. Neyse topici çok fazla meşgul ettik.

Bu arada opelin geliştirdiği sistem Audi nin quartro sistemi gibi çalışıyorsa gerçekten çok büyük bir olay. Opelin gelicek yıllarda audiyle bmwyle mercedes le yarışabileceği anlamına geliyor (vw yi saymıyorum bile ). donanım eksiklikleri konusu ise farklı bir boyut oda Opel Türkiyenin tavrından kaynaklanıyor sanırım ama onlarda haklı böyle bi vergilendirme sisteminde elelrinden geldiğince ucuz tutmaya çalışıyorlar. Tabi opsiyon listesine neden eklemiyorlar onu bilmem en azından isteyen alır.
 

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
3,110
Tepki puanı
1
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
düzelttik düzelttik soğuk rüzgarlar esmesin ama bu arada bi bilgi daha insignianın 4x4 sistemi audinin sport quattro dediği ve s5 te sunduğu sistemin bi benzerini sunacak kısaca Limited slip differential bu nedemek arkadan itişli bir aracın tepkilerini 4x4 de sunmak demek bence süper bi geliişme her koşulda en iyi tutunma ve arkadan itiş tepkileri
 

.::EmrE::.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Nis 2007
Mesajlar
88
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Yeni model daha doğrusu Opel İnsignia satışa çıktıktan kısa süre sonra revize edilmiş yeni Corsa OPC yollara çıkıcak. Bu kadar abartmamın sebebini okuyunca sizde anlıyacaksınız. Yeni OPC kesinlikle B segmentini yerinden sarsıcak. 1.6 lt 225hp veeeee 330NM tork ayrıca söylenenlere göre yeni geliştirilen XWD sistemi yeni OPCde sunulacak.( Getireceği ağırlık nedeniyle sunmama ihtimalide yüksek). Remus tarafından tamamen elden geçirilen egzoz sistemi 3000 ddye kadar tehditkar sesler ve homurtular çıkartıyor ancak 4000ddden itibarense tabiri caizse o homurtular kükremelere dönüşüyor. Küstah bakışlı yeni OPCnin frenleride güce oranla yeniden optimize edilmiş. Geliştirilen çekiş kontrol sistemi aşırı yüklenmelerde daha iyi tepkiler vericek. Pistlere çıkmaya hazır gibi duran , fantastik kavraması ve yeni egzoz sistemiyle OPC gönüllerde taht kurucağa benziyor.

Bahsettiğin gibi bir revize olayı yok,senin söylediğin şey, Corsa OPC Artcic Edition denilen model,kesinlikle makyajlı veya revize edilmiş kasa değil. Yalnızca Vauxhall'larda satışa çıkacak olan model,normalde OPC de beyaz olmadıgı için beyaz renk ve siyah jantlı,karbon aynaları vs. var,ve yalnızca 300 adet üretilecek. (bakınız konsoldaki 003 yazısı,3.arctic corsa demek )
Motoru 1.6 hala,Remus ile değiştirilmiş egzoz ile 225 Hp ve 300 nm torka sahip.. türkiyede hiçbir zaman göremeyeceğimiz bir model yani heveslenmeye gerek yok :D

Corsa OPC ARCTIC Edition :

http://www.autounleashed.com/vauxhall-corsa-vxr-arctic-edition
 

Alper-PD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Tem 2008
Mesajlar
887
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
CORSA OPC BY STEIMETZ

opel-corsa-opc-by-steinmetz-29-4-08.jpg


opel2-corsa-opc-by-steinmetz-29-4-08.jpg


opel3-corsa-opc-by-steinmetz-29-4-08.jpg


Bitiyorum bu arabaya ya
 
Üst