Kaş veya Kalkan tarafında tatil yapan varmı?

astramonster

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Kas 2008
Mesajlar
142
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Siteyi ziyaret et
Sağolun arkadaşlar değerli yorumlarınız için daha önceki yıllarda tatillerim bodrum, cunda, fethiye-ölüdeniz , akyaka , side-sorgunda oldu. sizden öğrendiğim kadarıyla gitmeye değer. inşallah gidicem bu ay kaş-kalkan yapar bi pansiyon filan ayarlarım heralde.
 

35KES52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
20 Ocak 2008
Mesajlar
2,538
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
türkiyenin marmarasını akdenizsini ege denizini köylerine kadar gezdim. çağrıda bilir zaten :)

ben kaşa bayıldım süper bi mekan fakat öyle bi yolu varki hatta marmaristen gitmiştim 20 kmyi geçemiyordum sanki geldiğim yolu geri gidiyordum. hatta virajlarda kamyon geldimi zıt şeride giriyor :) farların gücü yetmiyordu geceleri sağ tarafı deniz uçurum sol tarafı dağlık ama kaşa ulaştığımda gece 4te. direk meşhur olan sucukçu yanında buldum kendimi. eğer araban müsait ise camping yerleri var. herşeyide var neredeyse. her tarafı ingiliz sömürgesinde kalmış :) yurdumun insanını görüp sarılasım geldi o mevkide. herkez sünger bob olmuş alkollerini yudumlamak yerinde banyosunu yapıyorkar ammaaaa bi deniz var ki yok böyle bişey diyorumç ayak tırnakların uzamış ise kesersin valla orda okadar güzel net şeffaf ve temiz. ve pahalı bi tatil yeride değil sanırım öğretmen evide vardı 25 liraya sabah kahvaltılı idi

Mustafacım o yol bana o kadar keyıflı geldıkı paso apex habire kompresyon bol adrenalın arabada bı ınce yukluydu yatmadan böle beton gıbı döne döne geldik :D Tabi bide yanımdakilere sormak lazım baya keyıflendım ben o yolda malum :)
 

karacam001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Kas 2008
Mesajlar
50
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Siteyi ziyaret et
bende gecen sene gittim kalkan ve kaş gerçekten bikaç günlük tatiller için çok güzel hatta kalkanda kalamaki pans vardı tertemiz çok güzel aile pans.25 tl kişi başı ve kooocaman bi kahvaltı dahil..vaalla ordaki anılarım çok güzel imkanım olsa yine gitmek isterim.kalkan akşamları çok güzel oluyor..
 
Üst